Кой стои зад MONO.МО?

Ние сме две сестри – Шери и Зеки. Любовта ни към готвенето се зароди още в детството, голяма част от което прекарахме в едно китно родопско селце при нашата мила баба. Всеки ден тя приготвяше домашен хляб и от съвсем мънички ни научи да ѝ помагаме с месенето. Баба ни научи още да точим кори за така любимата ни баклава. Пораснахме и започнахме ежедневно да експериментираме с все повече рецепти. Днес за нас приготвянето на вкусотийки е истинско удоволствие, навяващо ни нежни и топли спомени за баба, която със своята всеотдайност ни научи да уважаваме и обичаме истинската и домашно приготвена храна.

MONO.МО е наша съкровена тийнейджърска мечта, която узрява в нас вече над 10 години. Като малки изпращахме свои рецепти за сладкиши на кулинарни списания, които бяха публикувани и спечелихме редица награди. Един ден при преместване открихме събраните десетки списания и с умиление се сетихме как нашата страст се зароди и решихме, че е дошло време да създадем свое местенце, в което да предлагаме наши авторски домашни сладки и солени изкушения.

Така, в разгара на пандемията през март 2020г. поради по-дългото време, прекарвано вкъщи, стартирахме със създаването на авторските ни рецепти за бъдещите ни предложения. Започнахме това начинание онлайн, предлагайки персонализирани кетъринг предложения за всеки повод. За наше щастие, открихме страхотни клиенти, които високо оценят нашите занаятчийски предложения. И ето, че няколко месеца по-късно открихме първата ни локация в София – MONO.MO на ул. Христо Белчев 29.

Професиите и на двете ни са свързани с изкуството и красотата. Зеки рисува и твори уникални чудеса с глина, а Шери се грижи за естетичните желания на другите и им помага да постигнат своята по-добра и красива визия.

Затова и MONO.МО е нашата сбъдната мечта, в която преплитаме най-любимото ни – креативността, красотата и готвенето. Всички наши изкушения са приготвени с много любов, само с истински и полезни продукти. А защото вярваме, че насладата е за всички сетива, лично изготвяме и красивата аранжировка и декорациите на вкусотиите на нашите вкусотии.

  мнения

  Клиентите за нас

  Останах изключително доволен от отношението и индивидуалното меню за нашето фирмено парти. Препоръчвам MONO.MO Catering, страхотни са!

  Манол Петров,София

  Благодаря ви, MONO.MO Catering, че направихте празника ми красив и много вкусен! Продължавайте да радвате хората все така!

  Мариела Михайлова,София
  Call Now Button