Очаквате Вашата рожба и желаете да отпразнувате скорошната ѝ поява с близките си? Ние ще направим момента още по-специален с персонализирано за Вашия baby shower меню и декорации в доминиращия според пола цвят.

Заедно ще изберем и елементите от украсата на вкусната почерпка за – балони, биберончета, мечета, принцеси и каквото още пожелаете.

А ако предвиждате да изненадате гостите, разкривайки пола на бебчето, ние ще се погрижим нашите вкусотийки да допринесат за радостната изненада. Ще приготвим сладкиши в доминиращия цвят или такива, чийто пълнеж или глазура да издават радостната новина – розово за момиче и синьо за момче.

Welcome baby парти в чест на малкия Ерис

Погачата за новороденото е важен ритуал, който е запазил актуалността си и до днес. На 40-тия ден от раждането бебето вече може да се представи на света. По традиция се приготвя погача – сладък хляб, канят се само дами – орисници на новороденото, които ще предначертаят житейския му път.

За да му върви по мед и масло на Вашето мъниче,  ние ще приготвим най-вкусната погача за повода, както и тематични изкушения за гостенките – орисници.

 

 

Call Now Button